13 Ocak 2014 Pazartesi

Vip Araç Kiralama

İş gezilerinizin vazgeçilmezi olan vip araçlar uygun ödeme koşulları ile sizlere sunuluyor. Gerek hava limanı transferleri, gerekse şehir içi turlarında kullanılmak üzere dizayn edilmiş ultra lüks araçlarımız profesyonel şoför kadrosu ile birlikte sizlere sunulmaktadır.

Firmamızdan vip araç kiralama hizmetini gerek şoförlü olarak, gerekse şoförsüz olarak temin edebilirsiniz. Tüm vip araçlarımız D2 yol belgesine sahiptir. Ayrıca gişe geçişleri için mevcut sistem olan HGS sistemi araçlarımızda mevcuttur. Bunların yanında firmamız hizmet süresi içerisinde sizlere 7/24 yol desteği sağlamaktadır.

Firmamızdan vip araç kiralama hizmeti alabilmek için iletişim adres ve telefonlarımızdan yetkili personelimize ulaşabilir ve rezervasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca erken rezervasyon seçeneklerimizden yararlanarak en uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Araç galerisine ulaşmak ve ihtiyaçlarınıza uygun aracı seçebilmek için lütfen https://www.ozkaynakturizm.com bağlantıya tıklayarak sitemize ulaşabilirsiniz. Web sitemizde yer alan tüm araçlar bünyemizde mevcut olup farklı sitelerde görüldüğü takdirde itibar edilmemelidir. Ayrıca sitemizde araç videolarımıza da ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.