13 Ocak 2014 Pazartesi

Minibüs Kiralama

İstanbul bölgesinde tüm minibüs ihtiyaçlarınızı karşılayan Özkaynak sunduğu hizmet kalitesi ve uygun fiyatlarıyla tüm firmalar arasında en cazip olanı olarak boy göstermektedir. Firmamız vip minibüs kiralama hizmetinde sizlere full donanımlı araçları sizlere sunmaktadır. 

Vip minibüs kiralama hizmetinde sizlere sunulan tüm araçlar D2 yol belgesine sahip olmakla birlikte HGS geçiş sistemi mevcuttur. Firmamız tüm araçlar full donanımlı olup araç içerisinde sizlerin seyahat esnasındaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak seviyededir. Firmamız bu hizmetini profesyonel şoför desteğini de sağlamaktadır. Bu sayede sizler sadece seyahatinizin keyfine varacak ve herhangi bir olumsuzlukla karşı karşıya kalmayacaksınız.

Firmamızdan vip minibüs kiralama hizmeti alabilmek için yapmanız gereken iletişim adres ve telefonlarımızdan bizlere ulaşarak rezervasyon işleminizi gerçekleştirmek. Dilerseniz planlı kiralamalarınızda erken rezervasyon seçeneklerimizden yararlanarak aynı hizmete daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Araç galerimize ve iletişim adres telefonlarımıza ulaşmak için lütfen https://www.ozkaynakturizm.com adresini ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.