10 Ocak 2014 Cuma

Caravelle Kiralama

Tatillerinizde ailenizle beraber güzel bir seyahate çıkmak istiyorsunuz fakat aracınız yeterli mi gelmiyor? Veya aracınız var fakat aile bireylerimi kalabalık olacak? Bu tip durumlarda sizleri kurtaracak seçenek minibüs kiralama hizmeti alarak orta segment kaliteli ve rahatça yolculuk yapabileceğiniz bir minibüs.

Firmamız sizlerin bu taleplerine cevap verebilme adına sizlere caravelle kiralama hizmeti sağlamaktadır. Gerek sıra koltuk olarak gerekse vip olarak caravelle kiralama hizmetini İstanbul bölgesinde en avantajlı şartlarla sizlere sunmaktadır. Filosunda bulundurduğu son model caravelle araçlarla sizlere hizmet veren firmamız dilerseniz bu hizmeti profesyonel şoför kadrosu ile de desteklemektedir. Bu sayede sizlere sadece seyahatin keyfini çıkarmak kalmaktadır.


Caravelle kiralama araçlarımız hizmete sunulmadan önce tüm eksikleri giderilmekte ve yol bakımlarının tamamı yapılmaktadır. Bunun yanında sizlere büyük kolaylık sağlayacak HGS sistemi araçlarımızda mevcuttur. Yolda ilerlerken herhangi bir durum söz konusu olacaksa eğer araçlarımızın tümü D2 yol belgesine sahip olmakla birlikte bu tip hususlarla karşı karşıya kalmazsınız.

Firmamızdan caravelle kiralama hizmeti alabilmek için yapmanız gereken iletişim adres ve telefonlarımızdan yetkili personelimize ulaşıp rezervasyonunuzu gerçekleştirmek. Ayrıca erken rezervasyon yaptırarak bizlerden caravelle kiralama hizmetine en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Caravelle araç galeri ve araç videolarına ulaşmak için https://www.ozkaynakturizm.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.