27 Aralık 2013 Cuma

Kiralık Minibüs

İstanbul bölgesinde kiralık minibüs sektöründe öncü firmalardan olan Özkaynak Turizm sizlere tüm kiralık minibüs ihtiyaçlarınız doğrultusunda maksimum hizmet sunmakta, üstelik bu hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaktadır.

İhtiyaçlarınızın tamamını karşılayacak seviyede potansiyele sahip olan firma full donanımlı ve son model kiralık minibüs araçlarla sizlere hizmet sunmaktadır. Üstelik tüm araçları D2 yol belgesine sahip ve full yol bakımlı araçlardır.

Sizler sadece kiralama yapıp seyahat keyfine bakacaksınız ve sıkıntısız, problemsiz bir kiralama süreci geçireceksiniz. Olası aksiliklere karşı 7/24 sizlere yol yardımı sunan firmamız oluşabilecek problemlere anında çözüm üretmekte ve sizlerin problemsiz bir seyahat geçirmesi için elinden geleni yapmaktadır.

Kiralık minibüs hizmetini profesyonel şoför kadrosu ile destekleyen firmamız ihtiyaçlarınız doğrultusunda kiralık minibüs hizmetinde sizlere şoför desteği sağlamaktadır. Üstelik işinizle alakalı lisan bilen şoför gereksinimlerinizde bunu da en iyi şekilde karşılamaktadır.

Kiralık Minibüs Hizmetinde Kolay Rezervasyon Seçenekleri

Firmamızdan kiralık minibüs hizmeti alabilmek için yapmanız gereken altta vereceğimiz bağlantıya tıklayarak ana sitemize ulaşmak ve ihtiyaçlarınıza uygun aracı seçmektir. Ardından iletişim telefonlarımızdan yetkili personelimize ulaşıp rezervasyon işlemini gerçekleştirmek. Hepsi bu kadar... Bunun yanında firmamız erken rezervasyonlarınızda sizlere en uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Araç galerisine ulaşmak için lütfen http://www.ozkaynakturizm.com/kiralik-minibus.html bağlantıya tıklayınız. Sitemizde bulunan tüm araçlar firmamızın bünyesinde bulundurduğu araçlardır. Farklı sitelerde görmeniz durumunda lütfen itibar etmeyiniz. Ayrıca ofisimize gelmeden sitemizde bulunan araçlarımızın videolarını izleyebilir ve araçlarımız hakkında maksimum bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.